Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

RÓMEÓ ÉS JÚLIA - musical


Papp László Budapest Sportaréna

2019. szeptember 14. 19:30

Rómeó és Júlia dupla előadás az Arénában! 

’Egy mindenkor érvényes darab. Szerelem a gyűlölet ellen! 
15 éves a Rómeó és Júlia musical Magyarországon! Különleges, az Aréna sajátosságait 
 kihasználó érzelmekben és látványban gazdag produkciót láthatunk szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. 

Előzetesként hallgasd meg a musicaltörténelem legszebb szerelmesdalát a nagy elődök – 
 Szinetár Dóra és Dolhai Attila után – Kardffy Aisha és Veréb Tamás előadásában: https://www.youtube.com/watch?v=8nvVKpsZp1

A Különleges forgószínpad, extra fények, kivetítők és közel 120 szereplő (színészek, táncosok, Tűzmadarak, a csarnokot bejátszó statiszták csapata) valamint a Magyar Virtuózok Zenekarának közreműködése biztosítja a lenyűgöző élményt szeptember 14-én az Arénában. 

Dolhai Attila, Bereczki Zoltán és Mészáros Árpád Zsolt legendás szerepeit - a három örömben és bánatban osztozó, sírig hűséges jó barát: Rómeó, Mercutió és Benvolió alakját - Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté varázsolja a nézők elé. 

Az ellenségeskedő szülők szerepeit Détár Enikő (Montague-né) és Muri Enikő (Capuletné) valamint Makrai Pál (Capulet) formálják meg. A korábbi előadás sztárja, Mészáros Árpád Zsolt ezúttal új szerepben szolgálja az előadás sikerét, míg mellette a fiatal színészgeneráció kiváló hangi adottságú képviselői bizonyítják majd tehetségüket az Aréna színpadán, mint Horváth Dániel és Kádár Szabolcs. Verona hercegének szigorú alakját Egyházi Géza jeleníti meg, míg a Dadát igazi meglepetés gyanánt, a kiemelkedő tehetségű operaénekes Mester Viktória kelti életre. 

Veréb Tamás párjaként, Júlia szerepét a gyönyörű hangú, egzotikus szépségű lány, az Operettszínház fiatal tehetsége, Kardffy Aisha alakítja. 

Különleges előadásra számíthatunk, amelyben a közönség nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak… A Shakespeare drámája alapján írt musical szöveg és zeneszerzője Gérard Presgurvic úr örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson. 

15 éves Rómeó és Júlia musical 
Papp László Budapest Sportaréna 
2019. szeptember 14., szombat 15:00 óra és 19:30 óra